Divat

Stílusos őszi manikűr ötletek

Ha szereted díszíteni a körmeidet, az ősz beköszönte tökéletes alkalom a dizájnnal és színekkel való kísérletezésre. Ajándékozz magadnak egy festői őszi manikűrt, ha hagyod, hogy az őszi, ragyogó és ragyogó színű levelek inspirálják.

5 divatos őszi manikűr szín amit érdemes kipróbálni

1. Lila, mint a szilva

Ez a szín a legalkalmasabb hivatalos alkalmakra. De a mindennapi élethez is elég merész. Ha te is azok közé tartozol, akik szeretnek kísérletezni, kombinálhatod a megfelelő ruhákkal, kiegészítőkkel és főleg a sminkkel.

Az ilyen színű manikűr fenntartása azonban igazi kihívás. Annak érdekében, hogy hosszabb ideig tartson, feltétlenül fedje fel fedőréteggel a körmök felületét, amely növeli a tartósságot, és megakadályozza, hogy a fényezés leessen olyan tevékenységek során, mint a mosogatás és egyebek.

A sötétebb lila lakkokon kívül vásárolhat finom brokátot is a csillogóbb megjelenés érdekében.

2. Zöld-kék

Míg nyáron az élénkzöld tónusok voltak a legrelevánsabbak, addig ősszel átadják a helyét a sötétebbeknek. Például a zöld és a kék keveréke, amely tökéletesen passzol az irodai öltönyéhez.

Az élénkzöld helyett választhatsz zöldes-kéket vagy mély erdőzöldet az első őszi manikűrödhöz.

3. Barna, mint a csokoládé

Mint minden ősszel, idén sem mehetünk el barna manikűr nélkül. De világosabb helyett legyen sötét, akárcsak a kedvenc tejcsokoládé színe.

A mély csokoládé árnyalatok különböző bőrtónusokhoz illeszkedhetnek.

4. Sötétkék

Bármely gardrób, amelyben farmerruhák vagy formálisabb öltönyök találhatók, kombinálható egy őszi manikűrrel a kék sötétebb tónusaiban.

Ez a színű lakk elegáns megjelenést kölcsönöz a körmöknek. Ezenkívül matt textúrákkal, valamint fényes és króm hatásokkal kombinálják őket.

5. Fehér, mint a tej

A tejfehér nyáron nagyon népszerű volt a sztárok körében. De most 2022 őszén fogjuk használni. Még sok manikűrös is javasolja természetes körömre való felvitelre.

A fehérnek ezt a tónusát olyan dekorációkkal kombinálják, mint a gyöngyök, kavicsok, és miért nem apró őszi levelek – matricák formájában vagy vékony ecsettel festve.