Tech

Most találtuk: elektromos roller szerviz Budapesten

A tájékoztató szerint pár nap szünet után új helyen nyitotta meg kapuit Budapest egyik legkedveltebb elektromos rollereket javító és árusító üzlete a Vaskapu utcában, a Roller Mágus. Nagyon közel van az előző helyhez, csupán 200 méterrel költözött arrébb, azonban ez a hely lényegesen nagyobb, mint az előző.

Ez egy kifejezetten jó és szakszerű elektromos roller szerviz Budapest szívében, a IX. kerület egyik frekventált helyén. Könnyű megközelíteni tömegközlekedési eszközökkel is, de persze rollerrel is remekül elérhető.

Mit érdemes tudnod az új helyről?

A legegyszerűbb, ha saját szemeddel győződsz meg a változásokról. Ami legjobban szembe ötlő változás, az a hely mérete. Sokkal nagyobb helyen vannak, így akár többen is mehettek egyszerre, el fogtok férni. Ha bejelentkezel előre egy defekt javításra, akár meg is várhatod, míg végeznek vele. Közben ihatsz egy forró feketét is.

Ha megéheztél, válogathatsz a szendvicsek között, amit Coca Colával öblíthetsz le. A végén még egy csokit is bekaphatsz. Ezek a srácok tényleg nagyon rámentek az ügyfélélményre, ez is hatalmas változás a korábbiakhoz képest.

Miért érdemes betérni a Roller Mágushoz?

Ha defekted, vagy egyéb sürgős, azonnali beavatkozást igénylő problémád van, mert valami elromlott, vagy eltört a rolleredben, a Roller Mágus szerelői megoldják.

Ne várd meg, amíg valami meghibásodás lép fel, vidd be rollered egy megelőző karbantartásra, melynek során átnézik gépedet, hogy a továbbiakban biztonságosan közlekedhess vele.

Megolajozzák, meghúzzák a csavarokat, ha szükséges, alkatrészt is cserélnek benne. Így anyagilag is előnyösebb lesz számodra, mert mindig olcsóbb megelőzni egy nagyobb meghibásodást, nem kell megvárni, hogy valami jobban tönkre menjen. A rendszeres karbantartás mindig praktikusabb, mint a javítás.

Felhasználói karbantartás

A rollerezők is nagyon sokat tehetnek azért, hogy elkerüljék a meghibásodásokat. Figyelj mindig arra, hogy a géped tiszta legyen. Ha esőben, sárban használod, törölgesd szárazra, távolítsd el róla a sarat. Jobban teszed azonban, ha esős időben inkább a tömegközlekedést vagy a gyaloglást választod, mert a piszkos, olajos esővíz a nehezen hozzáférhető helyekről nem mindig távolítható el maradék nélkül.

A gyári előírásoknak megfelelően töltsd mindig az akkumulátort, hogy az hosszú életű legyen.

Roller Mágus

Cím: Budapest, Vaskapu u. 7, 1097

Telefonszám: 06 20 252 2604

Roller Mágus elektromos roller szerviz Budapest