gépkölcsönzés budapesten
Tech

Hova forduljunk, ha gépkölcsönzésre van szükség Budapesten?

A BPGép egy budapesti székhelyű vállalat, amelynek fő profilja a gépkölcsönzés Budapest területén. Ez a cág különféle építőipari és kerti gépek széles választékát kínálja bérlésre.

A BPGép célja, hogy ügyfelei számára egyszerűvé és kényelmessé tegye a szükséges gépek hozzáférését, legyen szó akár kisebb otthoni projektekről, akár nagyobb építkezésekről.

A BPGép szolgáltatásai

A BPGép kínálatában megtalálhatóak a legkülönfélébb gépek, mint például betonkeverők, falhoronymarók, gyepfelszedő gépek, rönkhasítók, ágdarálók, fűkaszák, és láncfűrészek. Emellett a cég falszkennerek, rotációs kapák és vizes lapvibrátorok bérlését is lehetővé teszi.

A BPGép kiemelten figyel arra, hogy ügyfelei a legmegfelelőbb eszközöket kapják meg a szükséges munkákhoz. A cég szakértő munkatársai segítséget nyújtanak a megfelelő gép kiválasztásában, és szükség esetén a gépek beszerzését és kiszállítását is vállalják.

A bérlési folyamatot a vállalat egyszerűvé és kényelmessé kívánja tenni, különös tekintettel a stresszmentes parkolási lehetőségekre. Igény esetén Budapest akár teljes területére vállalnak gépek kiszállítását, biztosítva ezzel a rugalmas és hatékony munkavégzést.

Bérlési feltételek

A BPGép gépkölcsönzésének feltételei magukban foglalják a személyi igazolvány és lakcímkártya bemutatását, valamint a géptípustól függő kaució befizetését.

A bérleti díjnál a napi díj esetén a bérlés 24 órára szól, egy órás türelmi idővel. Késés esetén a díjazás differenciált: 4 órán belüli késés fél napidíjat, ezt meghaladva pedig egy teljes napidíjat jelent.

Egyes eszközöknél további költségek is felmerülhetnek, mint például az üzemanyag, olaj, vagy a használt alkatrészek kopása. Szerencsére a vállalat rendkívüt átlátható módon kommunikál, hiszen részletesen szabályozott bérlési feltételeket tett közzé a weboldalán, ahol minden pontosan megismerhető.

Gépkölcsönző Budapest – Akár szállítással – BPGép

Cím: Budapest, Maglódi út 117, 1108 Hungary

Telefonszám: +36300900468