Tech

Freemail bejelentkezés

A Freemail talán a legismertebb ingyenes e-mail szolgáltatás Magyarországon. Igen népszerű volt, és még ma is felhasználók millióit szolgálja ki, bár az újabb nemzetközi levelezőrendszerek, különösen a Gmail, nagyon erős versenyt teremtettek a piacon. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy jelentkezhet be és veheti igénybe legegyszerűbben ezt a szolgáltatást.

A Freemail ingyenes levelezőrendszerbe a https://freemail.hu címen jelentkezhet be. A „Felhasználónév” mezőbe írja be a regisztrációkor választott azonosítóját, a @freemail.hu előtt. Írja be az aktuális, érvényes jelszavát („Jelszó” mező) és kattintson a „Bejelentkezés” gombra. Ha helyesen adtuk meg az adatokat, akkor bejelentkezünk az e-mail fiókunkba.

Maradjon bejelentkezve

A „Maradjon bejelentkezve” jelölőnégyzet bejelölésével a rendszer megjegyzi a bejelentkezési adatokat, így azokat legközelebb nem kell megadnia. Győződjön meg róla, hogy ezt csak az Ön által használt számítógépen engedélyezi, különben mások könnyen hozzáférhetnek a postafiókjához.

További Freemail bejelentkezési lehetőségek

A Freemail Szimpla felületen keresztül egyenesen az egyszerűsített felületre léphet: www.freemail.hu/szimpla.

Válassza a Freemail akadálymentesített verzióját, ahol a vakok és gyengénlátók egyszerűbben hozzáférhetnek Freemail üzeneteikhez: www.freemail.hu/akadalymentes.

A fekete háttér és a fehér és sárga kontrasztos betűtípusok sokkal könnyebbé teszik a navigációt a látássérültek számára. A nagy távolságok miatt a betűk könnyen kinagyíthatók a böngésző beépített zoom funkciójának segítségével, és a megjelenés megkönnyíti a képernyőolvasó programok számára a munkát.

Freemail bejelentkezési probléma

Előfordulhat, hogy nem tud bejelentkezni: figyeljen a megjelenő hibaüzenetre. Ezek közül a leggyakrabban a következő szoktak előfordulni:

Helytelen jelszó vagy felhasználónév!

Legtöbbször, ha elrontjuk a felhasználónevünket vagy a jelszavunkat, és megjelenik a „Helytelen jelszó vagy felhasználónév!” hibaüzenet. A következőt tehetjük:

  • Adja meg újra a bejelentkezési adatait, és győződjön meg róla, hogy helyesen használja a kis- és nagybetűket.
  • Ellenőrizze a Caps Lock billentyű és a jelszó mezőbe beírt karakterek helyzetét.
  • Próbáljon meg másik böngészőn keresztül bejelentkezni, hogy elkerülje az esetleges hibás cookie-beállításokat.
  • Kérjen új jelszót a jelszóemlékeztető segítségével

Rendszerhiba, karbantartás

A sikertelen bejelentkezés másik oka lehet, ha a rendszer karbantartás vagy más váratlan hiba miatt nem érhető el. Ilyen esetekben általában különböző hibaüzenetek formájában kap figyelmeztetést. Várjon néhány órát, majd próbáljon meg újra bejelentkezni.

Elfelejtett jelszó

Új jelszót a bejelentkezési mezők alatti „Elfelejtett jelszó” linkre kattintva kezdeményezhet. Az új oldalon adja meg felhasználónevét, majd kattintson a Folytatás gombra, és válasszon a lehetőségek közül.

Mit tehet, ha elfelejtette jelszavát?

  1. Küldhet jelszómódosító linket saját freemail fiókjába. Ezt csak abban az esetben érheti el, ha átirányította fiókját vagy POP3 letöltést állított be.
  2. Ha megadott másodlagos e-mail címet, oda is fogadhatja a módosító linket.
  3. Ha állított be jelszóemlékeztető biztonsági kérdést, megfelelő válasz megadásával új jelszót kérvényezhet.

Ha a továbbiakban kérdés merül fel önben a freemail használatával kapcsolatban, keresse fel a freemail súgót vagy ügyfélszolgálatukat!

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük