instagram belépés
Tech

Hogyan lehet bejelentkezni az Instagramra a Facebookon keresztül?

Amióta a Facebook felvásárolta az Instagramot, a két hálózat lassan közeledik egymáshoz, és egyre több integrációt kínál. Ha közösségi média marketinges vagy, vagy kisvállalkozó, vagy csak szeretsz tartalmakat megosztani a hálózatokon keresztül, az Instagram és a Facebook összekapcsolása nem jelent problémát. Mindkettőn keresztül megoszthatsz tartalmakat, és a lehető legjobban kihasználhatod a vizuális tartalmak erejét. Még az Instagramra is bejelentkezhet a Facebookon keresztül, így értékes másodperceket takaríthatsz meg.

Egyes esetekben az emberek inkább külön tartják az Instagramot és a Facebookot, és nem osztanak meg túl sok adatot a kettő között. Ha marketingről van szó, ez megváltozik. Minden a hatékonyságról szól, és arról, hogy a legkisebb erőfeszítéssel a legszélesebb körű elérést érjük el. Az Instagram és a Facebook összekapcsolása segít ennek elérésében. Egyetlen kattintással megoszthatod mindkét platformon, így van értelme ezt megtenni.

Az Instagram és a Facebook összekapcsolása

Ha van Facebook-profilod és Instagram-fiókod, a kettő összekapcsolása egyszerű. Ezután zökkenőmentesen oszthatsz meg tartalmakat a két hálózat között anélkül, hogy a forma vagy a hatás elveszne. Íme, hogyan kell ezt megtenni.

 1. Nyisd meg az Instagramot a telefonodon.
 2. Lépj be, válaszd ki a profilodat, majd válaszd a „Beállítások” menüt.
 3. Válaszd a „Fiók” lehetőséget, majd koppints a „Megosztás más alkalmazásokban” lehetőségre.
 4. Válaszd ki a „Facebookot”, és jelentkezz be a Facebook-fiókod adataival, ha nem vagy bejelentkezve a telefonodon. Add meg az alkalmazásnak az engedélyeket, ha kérik.
 5. Ezután a fiókközpont beállítását kéri a rendszer. Válaszd ki a Facebook-fiókodat, vagy koppints a „Nem te?” lehetőségre a fiók megváltoztatásához, majd válaszd a „Folytatás” lehetőséget.
 6. Válaszd ki, hogy hol szeretnéd megosztani a Facebookon. Kattints a „Folytatás” gombra a Fiókközpont beállításának befejezéséhez.
 7. Válaszd a „Megosztás indítása a Facebookon” lehetőséget.
 8. Térj vissza a Fiókközpontba. A „Kapcsolódó élmények kezelése” szakasz alatt győződj meg arról, hogy a „Történet és poszt megosztása” és a „Bejelentkezés fiókokkal” egyaránt engedélyezve van.

Ha úgy találod, hogy ez nem működik nálad, csak vissza kell menned az Instagramon a Fiókközpont menüpontba. Válaszd ki a Facebookot, és válaszd az Eltávolítás a Fiókközpontból lehetőséget.

Hogyan jelentkezz be az Instagramra a Facebookon keresztül

Az Instagramra való bejelentkezés a Facebook hitelesítő adatokkal egyszerű:

 1. Új fiókok esetén ugorjunk a 4. lépéshez. Meglévő Instagram-fiók esetén nyisd meg az „Instagram”-ot a telefonodon.
 2. Válaszd ki a „Bejelentkezés Facebookkal” lehetőséget.
 3. Ha már be vagy jelentkezve a Facebookra, akkor automatikusan bejelentkezel. Ha nem, akkor a kérésre add hozzá a Facebook bejelentkezési adatait, és válaszd a kék Bejelentkezés gombot.
 4. Új Instagram-fiókok esetén válaszd a „Bejelentkezés a Facebookkal” lehetőséget. A fiókod létrejön, majd összekapcsolódik a Facebook-fiókoddal.
 5. Az új Instagram-fiókod mostantól egy véletlenszerű, előre összeállított felhasználónévvel és jelszóval rendelkezik. Ha meg szeretnéd változtatni, jelentkezz be az Instagramra a „Bejelentkezés Facebookkal” opcióval.
 6. Válaszd ki a „Profil ikonodat” a jobb alsó sarokban, és koppints a „Profil szerkesztése” lehetőségre.
 7. Válaszd ki a „felhasználónevedet”, és változtasd meg valami személyesebbre.
 8. Menj vissza a „profil képernyőre”, koppints a „hamburger ikonra” (Menü) a jobb felső szekcióban, majd válaszd a „Beállítások” lehetőséget.
 9. Koppints a „Fiók” menüpontra, majd válaszd a „Személyes adatok” menüpontot. Ellenőrizze az „E-mail cím” helyességét. Koppintson rá a szerkesztéshez.
 10. Menj vissza a „beállítások menübe”, és válaszd a „Biztonság” menüpontot.
 11. Válaszd ki a listából a „Jelszó” opciót a módosításhoz.
 12. Látnod kell egy értesítést, amely valami olyasmit ír, hogy „Küldtünk egy e-mailt a [CÍM] címre egy linkkel a jelszavad visszaállításához”. Ez az e-mail cím az lesz, amelyik a fiókodban szerepel.

Az Instagram-profilodat egy böngészőben is szerkesztheted, vagy megváltoztathatod az Instagram-jelszavadat. Az elv ugyanaz, ahogy az eredmény is.

Továbbra is be tudsz jelentkezni az Instagramra a Facebookon keresztül, de most már beállítottad, hogy a fiókodat önállóan is elérheted. Megváltoztathatod a profilképedet, hozzáadhatsz egy életrajzot, és tetszés szerint módosíthatod az Instagram-fiókodat, és ez nem befolyásolja ezt a bejelentkezést.

Az Instagramra itt tudsz belépni.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük