Facebook belépés
Tech

Facebook belépés könnyen és érthetően

Szeretnél részese lenni a Facebook-univerzumnak? Ahhoz, hogy elkezdd használni a Facebookot, szükséged lesz egy fiókra. Ha már megvan a fiókod, a világ bármelyik számítógépéről vagy mobileszközéről bejelentkezhetsz a Facebook-profilodba, bárhol a világon. Az alábbi lépésekből megtudhatod, hogyan.

A Facebook-fiók létrehozása az első lépés a Facebookon való jelenlét megkezdéséhez, úgyhogy kezdjük el!

Új Facebook-fiók létrehozása lépésről lépésre

  1. A számítógépről Nyisd meg a www.facebook.com oldalt.
  2. Add meg a neved, e-mail címed vagy mobiltelefonszámod, jelszavad, születési dátumod és nemed. Ha a rendszer azt jelzi, hogy a jelszavad nem elég biztonságos, próbálj meg több karaktert hozzáadni vagy kis- és nagybetűket kombinálni.
  3. Klikkelj a Fiók létrehozása gombra (ne feledd, hogy ehhez legalább 14 évesnek kell lenned).
  4. Végül meg kell erősítened a korábban megadott e-mail címet vagy mobiltelefonszámot. Az e-mail megerősítéséhez kattints vagy koppints a kapott megerősítő e-mailben található linkre. A mobiltelefonszám megerősítéséhez az SMS-ben kapott kódot kell beírnod a Megerősítés mezőbe, amely a bejelentkezéskor jelenik meg.

Hogyan jelentkezhetek be a Facebook-fiókomba?

A fenti útmutatóban már megmutattuk, hogyan hozhatsz létre egy Facebook-fiókot néhány egyszerű lépésben, Most megmutatjuk, hogyan tudsz könnyedén bejelentkezni a facebook.com fiókba. Íme néhány egyszerű lépés:

  1. Látogass el a https://www.facebook.com címre. Kattints az E-mail vagy telefonszám gombra, és írd be az alábbiak egyikét:
  2. Email: Bejelentkezhetsz bármelyik e-mail címmel, amelyik a Facebook-fiókodon ellenőrizve van.
  3. Telefonszám: Ha van a Facebook-fiókodon megerősített mobilszámod, akkor azt itt adhatod meg (ügyelj arra, hogy az országkód előtt ne legyenek nullák, illetve ne legyenek szimbólumok).
  4. Felhasználónév: A felhasználóneveddel is bejelentkezhetsz, ha beállítottál egyet.

Kattints a Jelszó gombra, és írd be a jelszavadat.

Kattints a Bejelentkezés gombra, és már használhatod is a facebook fiókodat, és ismerkedhetsz.

Amikor először jelentkezel be a Facebook-fiókodba, megjelenik egy üzenet vagy szövegdoboz, hogy a rendszer mentse el és emlékezzen a bejelentkezési adataidra. Ha el akarod menteni ezeket az adatokat, és nem akarod a következő bejelentkezéskor kitölteni az e-mail címedet/mobilodat és a jelszavadat, kattints az „Elfogadás és mentés” gombra, és a munkamenet automatikusan bejelentkezik a Facebookra az általad használt eszközről.

Hogyan lehet bejelentkezni a Facebookra mobilon?

Nem számít, hogy milyen eszközöd van, a Facebook valószínűleg gondoskodik rólad. Nézzük meg, hogyan lehet a Facebook alkalmazásba belépni. Ha bármilyen mobileszközön szeretnéd megtalálni a Facebookot, használd a mobilböngészőben a külön mobiloldalt, az m.facebook.com-ot. Vagy le kell töltened a Facebook alkalmazást, és néhány érintéssel telepítened kell. Ez tényleg ilyen egyszerű.

Itt van néhány egyszerű lépés, amellyel bejelentkezhetsz a Facebook alkalmazásba:

Nyisd meg a Facebook alkalmazást a mobilodon.

Írd be azt az e-mail címet vagy telefonszámot, amellyel regisztráltál.

Add meg a jelszavad, és kattints a Bejelentkezés gombra.

Most már nem kell minden alkalommal bejelentkezned a Facebookra, amikor a Facebook alkalmazást használod a mobilodon. A rendszer automatikusan megjegyzi a belépési adatokat.

A Facebook belépéshez kattints ide!

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük