bank blur business buy
Érdekességek

Miért jók az Auchan akciók?

A Magyarországon is jelenlévő francia üzletlánc számos olyan akciókkal jön hétről hétre, amelyekkel kiegészíthetjük éléskamránk készleteit, minden megvehetünk a szülinapi tortához, vagy egyszerűen feltölthetjük a kiüresedett hűtőnket. Érdemes figyelemmel követni az Auchan újság újdonságait is, mivel ezeken is sokat spórolhatunk.

Milyen típusú termékek részesülnek árkedvezményben?

Röviden, minden termék bekerülhet valamilyen értékű akciós kampányban egy adott ponton. Végig sétálva a bevásárlóközpontban, az árleszállítások nagy része az élelmiszer részlegen, a kozmetikumoknál és a tisztitószereknél található meg, hisz ezen típusú termékek a leginkább fogyasztottak nap mint nap.

A kedvezmény értéke változó, de átlagban 20-30%-os leárazással vannak ellátva a kiemelt termékek. Ilyen nagy értékű árcsökkentés legtöbbször szezonvégi cikkeknél vagy olyanoknál van, amelyek szavatossági ideje a végéhez közeledik, hiszen az üzlet számára is az a cél, hogy eladja a készleten lévő mennyiséget.

A lejárathoz közeli termékeket csak akkor vásároljuk meg, ha biztosak vagyunk abban, hogy szinte azonnal elfogyasztjuk őket, ha bármilyen elváltozást észlelünk a terméken tanácsosabb nem megvásárolni, és jelezni a boltnak.

Hogy ezekben részesülhessünk, szükséges lehet egyes esetekben egy megszabott vásárlási összeg elérése vagy a kampányban résztvevő termék megvásárlása. Az akciós újság erről is részletesen tájékoztat minket.

Auchan hűség kártyák

Ha még többet szeretnénk spórolni, akkor mihamarabb vegyük igénybe az Auchan hűség kártyáját. Fontos, hogy a kártya megrendelése után rövid időn belül regisztráljuk is azt, hisz ellenkező esetben nem vehető igénybe semmilyen akció általa.

Azt is figyelemmel válasszuk ki, hogy milyen típusú hűség kártyát szeretnénk igényelni, mert választhatunk több fajta közül: klasszikus Auchan bizalomkártya, Business bizalomkártya – vállaltok részére. Egy másik kategória az Auchan kártya és a Business Üzemanyagkártya, amelyek komplexebb hűség programot jelentenek, például az Auchan kártya egy helyre gyűjti össze a hitel igénylést és vásárlási pontokat.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük