man with dreadlocks and sunglasses poses near tupac shakur portrait

Hogyan működik az elektromos cigi liquid?

Mielőtt kitérnénk konkrétan az elektromos cigarettába használt folyadékra, beszéljünk kicsit arról, hogy mi is az elektromos cigaretta, hogyan működik, miben tér el a hagyományos cigarettától.

Elektromos cigaretta felépítése és működése

Az elektromos cigaretta esetében egy golyóstollhoz hasonló készülékről van szó, általában fém és műanyag keverékből készített a váza és a működést elemek biztosítják. Ezek melegítik fel azt a speciális folyadékot, amelyet a fogyasztó egy pipa szerű szerkezeten lélegez be.

Egy kis tubus liquid nagyjából 2 napig elég, ha valaki naponta elszív 10 hagyományos cigarettát. A folyadék nikotint tartalmazhat, illetve egyéb dohány kivonatokat, aromákat, amelyek hozzájárulnak az aeroszol keletkezéséhez.

Miben különbözik a hagyományos cigarettától?

Tulajdonképpen ennek a helyettesítőjéről van szó, a fizikai valójában és a cigarettázás szempontjából is. Nem áraszt tipikus, zavaró füstöt, hiszen a fogyasztó akár cseresznye ízesítésű gőzt is kilehelhet. Ugyanakkor nincs szó égésről vagy tűz használatáról, mivel a termék fogyasztásához elemek közreműködése szükséges.

Az elemek által generált energia elpárologtatja az e-liquidet, amelyet be tudunk lélegezni. Ha nem nikotinos változatot vettünk, akkor csak az ízélmény kedvéért e-cigizhetünk, ami semmivel sem rosszabb élmény, mint a nikotin élvezete.

A lehető leginkább változatos ízekben érhető el liquid, csokoládé, számos gyümölcs, Tobblerone, de akár dohány ízben is. Ezeket bármikor kedvünk szerint váltogathatunk, a szakosodott webshopokból semmiféle nehézséget sem okoz a rendelés.

Elég megadnunk, hogy melyik terméket választottuk, a mennyiségeket, a szállítási adatokat, majd a fizetési módot. Ma már nagyon rövid idő alatt nálunk van a futár, esetleg a hétvégék és az ünnepnapok zavarhatnak be a terveinkbe. Emiatt mindig jó ötlet, ha van otthon félre téve extra elektromos cigi liquid, így amennyiben elfelejtünk rendelni, nem maradunk hoppon.

Leave a Reply