Természetes telt ajkak

A telt, érzéki ajkak nagyon vonzóvá és kívánatossá teszik a nőket. Ki ne irigyelné meg Angelina Jolie dús ajkait, ami a fiatalságot és az ellenállhatatlan vonzerőt testesíti meg. Akinek azonban nem adatott meg, hogy természetesen duzzadt ajkai legyenek, továbbra is vágyakoznak rá.

Angelina-Jolie Angelina Jolie

Szerencsére ma már számos lehetőség közül választhatunk, ha vastagíttatni szeretnénk ajkainkat. De figyelem! A túltöltött „harcsaszáj” inkább visszatetszést kelt, mint kívánatos, ezért vigyázzunk, nehogy túllőjünk az ízlésesség határán. Továbbá alaposan járjuk körül a témát, nehogy úgy járjunk mint Priscilla Presley, aki ipari szilikonnal dúsíttatta ajkait. Mint utóbb kiderült, egy álorvos kése alá feküdt, aki már évek óta plasztikai sebésznek imitálta magát és betiltott szilikonnal végzett sebészeti beavatkozásokat.
Priscilla Presley Priscilla Presley

A plasztikai sebészek szerint ma már az ajakfeltöltés is olyannyira eredményesnek mondható, hogy nem lehet megállapítani, hogy a dús ajak viselője ajakfeltöltésen esett át. Persze ez csak abban az esetben igaz, ha a páciens nem viszi túlzásba az injekciózást. Ha mégis, akkor már csak abban lehet bízni, hogy az orvos felszívódó anyaggal dolgozott és idővel lelohad a túlpumpált ajak. Ez azonban csak akkor lehetséges, ha kollagént, vagy hyaluronsavat használtak a kezelés során. A nem felszívódó anyagokkal, mint a szilikon olaj, már nem lehet korrigálni a hibákat. A szilikon beivódik a sejtek közé, így eltávolítása csak a szövettel együtt lehetséges, ami viszont torzítja, deformálja az arcot. Éppen ezért ezt a módszert már egyre ritkábban alkalmazzák. Manapság a hyaluronsavas készítmények váltak népszerűvé, mert használatuk biztonságos és természetes megjelenést biztosítanak. Az allergiás reakciók valószínűsége alacsony. Egyetlen hátránya, hogy kevésbé tartós, hatása kb. egy évig tart. Persze ezután sem szívódik fel teljesen, csak csökken a mérete.
Az ajakfeltöltés egyébként nagyon egyszerű beavatkozás, akár fél óra alatt is elvégezhető. A megfelelő anyagot a páciens ajkába fecskendezik, míg nem elérik a kívánt vastagságot.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.