Hírességek az esernyő alatt

Még Hollywoodban is esik néha az eső, és bizony a sztárok – bár nincsenek cukorból – nem szeretnek elázni. Éppen ezért ha kimerészkednek az utcára, ők is gumicsizmával, esőkabáttal és esernyővel felszerelkezve teszik.

Néha pont a vörös szőnyegen kapja el őket egy-egy zivatar, de aggodalomra semmi ok, hiszen arra az esetre ott vannak az esernyő tartó emberek, akiknek kimondottan az a feladatuk, hogy elhárítsák a színészek, énekesek feje fölül az esőcseppeket. Sajnos azonban a díjátadók és filmbemutatók ezen szereplői hiába vannak a vörös szőnyegen, nem látszódnak egyetlen képen sem.

Steven Spielberg, Nicole Kidman, és az ernyőt tartó kéz
Steven Spielberg, Nicole Kidman, és az ernyőt tartó kéz…

Emellett, persze vannak olyanok is, akiknek saját esernyő hordozójuk van, aki sok esetben egyben a testőrjük is. Az utcán, vagy egy-egy forgatás során mindig van mellettük valaki, aki esernyővel a kezében várja, hogy eleredjen az eső. Ez egyes esetekben tényleg indokolt, de azért valljuk be, hogy szinte semmilyen erőkifejtéssel nem járna, ha az ernyőt magának tartaná az ember.

Snoop Dogg épp egy amerikai focimeccs nézése közben
Snoop Dogg épp egy amerikai focimeccs nézése közben

Ha már egy sztár biciklizésbe kezd, nyilvánvalóan nem esőben fog nekiindulni (mint ahogyan azt mi sem tesszük), de vannak véletlenek. Az időjárás senkit sem kímél, így akadnak olyanok, akiknek az út közepén ömlik a nyakukba a hideg víz.

Helena Christensen dán modell sem volt felkészülve a rossz időre
Helena Christensen dán modell sem volt felkészülve a rossz időre…

A hírességek gyerekei mindenből a legjobbat kapják, márpedig ha valaki méregdrága ruhákat hord (legyen az felnőtt vagy gyerek), akkor igenis megpróbálja megóvni azt az esőtől. Ennek eredménye, hogy a kis celebek is mindig az aktuális ruha szettjükhöz illő aprócska esernyővel jönnek, mennek szüleik mellett.

Suri Cruise egy aranyos katicás gyerekesernyő alatt
Suri Cruise egy aranyos katicás gyerekesernyő alatt 🙂

Azért, hogy ne csak a rossz időről szóljon a cikk, ne felejtsük el, hogy Los Angelesben többnyire mégis csak süt a nap. Mégpedig annyira süt, hogy olykor ezeken a napokon is előkerülnek az ernyők. Az UV-sugárzás rettentő módon tudja károsítani a bőr felső rétegeit, így a napszemüveg és a vékony kendő mellett, jól jön ha az embernél van egy esernyő/napernyő is!

Gwen Stefani az erős napsütés ellen ernyővel védi fehér bőrét
Gwen Stefani az erős napsütés ellen ernyővel védi fehér bőrét

Lesse el a sztároktól, hogyan lehet esőben is stílusos maradni, válasszon kedvére az Esernyő-Shop hatalmas ernyő kínálatából, és legyen mindig a toppon! Nem csak magának találhat különleges esernyőt, hanem gyermeke számára is. Ráadásul, ha Helena Christensenhez hasonlóan Ön is szívesen biciklizik esőben, akkor sem kell sokáig keresgélnie, hiszen a webáruházban számtalan esőköpenyt is találhat!

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.