Három az egyben: utazás, sport, élmény

Napsütés és sűrű hóval fedett hegycsúcsok, extrém és kellemesen lankás sípályák – ezek minden télimádó szívét megdobogtatják. Sokak számára az üdülés a kikapcsolódás és az utazás a télhez köthető. Egy téli kirándulás a legszebb téli üdülőhelyekkel büszkélkedő Alpokban maradandó élmény lehet a kikapcsolódni vágyóknak. Az Alpokban a csodálatos természeti környezet és az egyedülálló téli táj mellett változatos síterepek, tökéletes pályák, romantikus falvak és izgalmas élmények várják az odautazókat. Az alpesi tél a síelők és snowboardosok, a kezdők és profik, illetve kicsik és nagyok számára egyaránt felejthetetlen élményt nyújt. Az Alpok szívében töltött téli üdülés az évszázados hagyományok, valamint a régióra jellemző páratlan vendégszeretetnek köszönhetően nem csupán a sport szerelmesei, hanem a családi kikapcsolódásra vágyók számára is tökéletes időtöltést kínál. A sípályák lankásabb részein saját kialakítású szánkópályák igyekeznek a kisgyermekek kedvében járni, amely garantáltan minden lurkónak vidám szórakozásról gondoskodik.

utazas

Az új Bond-film forgatása csak egy a kiemelkedő események közül, amelyek évről-évre a tiroli gleccserekhez csábítják a téli sportok szerelmeseit is. A sok helyütt 3000 métert meghaladó magasságban, a hó birodalmában nemcsak számos szolgáltatás és kulináris élvezet, hanem családbarát környezet is várja az odalátogatókat. Az utazási irodák nagy segítséget nyújthatnak egy egyedi, az egyéniségünknek legmegfelelőbb üdülőhely kiválasztásához és a számunkra legkomfortosabb utazás megválasztásához, leszervezéséhez.

Az Alpokban eltöltött 2-3 felejthetetlen nap már néhány száz eurótól elérhető 2 személy részére és ez az ár magában foglalja a félpanziós ellátást, síbérletet is, így e mellé már csak az utazás költségével kell számolni. Akár karácsonyi programnak is tökéletes lehet egy ilyen kirándulás. A térség, különösen a karácsonyi ünnepek környékén áraszt romantikus hangulatot, részben a régi szokások és hagyományok ápolásának köszönhetően. A betlehemezés, a krampuszfelvonulás és a minden évben megrendezésre kerülő karácsonyi vásárok mind-mind az ünnepi hangulatot fokozzák és felelevenítik a régi időket az Alpokban.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.