Csillámtetoválás sablonok

A csillámtetoválások elengedhetetlen kelléke a testfestő sablon.
A kifejezetten erre a célra kialakított sablonok háromrétegűek; egy hordozó részből, egy minta részből és egy réteg átlátszó fóliából állnak.
A sablonok használhatósága és kezelése egyszerű; elsőként a fehér réteget kell leválasztanunk a sablonról, így a sablont a ragasztós felével könnyedén felrakhatjuk a bőrre. Ezután nincs más dolgunk, mint elsimítani, és levenni róla az átlátszó fóliát, majd várnunk sem szükséges, azonnal vihetjük is fel a bőrbarát csillámtetoválás ragasztót.
A csillámtetoválás sablonokból már rengeteg változat létezik, az egészen apró pár cm-es mintáktól kezdve az óriás, 25-30 cm-es mintákig bezárólag bárki megtalálhatja az elképzelését, de a csillámtetoválás népszerűségének köszönhetően, már saját, egyéni mintákat is készíttethetünk.
A sablonokat fő kategóriákba sorolhatjuk; léteznek lányos, fiús, mesés, állatos, virágos, nonfiguratív, sportokhoz, vagy horoszkóphoz kapcsolódó sablonok, de találkozhatunk jelképeket, különböző motívumokat, ékszereket mintázó formákkal is. A gyártók nem csak a kisgyermekekre gondolnak, így kifejezetten felnőtteknek, nőknek és férfiaknak egyaránt széles választékból keresgélhetünk.
A klasszikus mintákon kívül egyre elterjedtebbek a különböző alkalmakra, eseményekre és ünnepekre szánt minták is, a csillámtetoválás ezért szinte bárhol feltűnhet; egy esküvőn, gyermekzsúron, rendezvényeken, vagy akár egy karácsonyi vacsorán is.
A csillámtetoválás sablonokhoz már bárhogyan hozzájuthatunk, készletekben is kaphatóak, de külön-külön is összeválogathatjuk őket. A készletek általában válogatott méretű, -változattól függően- más-más darabszámú sablonokat tartalmaznak.

Csillámtetoválás sablon

Csillámtetoválás sablon

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.