A jó szex hosszabítja a férfi életét

Napjainkban virágkorukat élik a természetes gyógymódok. Arra azonban kevesen gondolnak, hogy a rendszeres jó szexuális élet is a természetes gyógyító eszközök tárházát gazdagítja.

Orvosi publikációk tanúsítják, hogy a heti háromszori szerelmeskedés 10 évvel megfiatalít. A British Medical Journalban, a világ egyik legtekintélyesebb orvosi szaklapjában közzétett kutatás szerint a 45 év feletti férfiak korcsoportját vizsgálva, elgondolkodtató kutatási eredményre jutottak. Azoknak a férfiaknak a körében, akik hetente 2-3 alkalommal szeretkeztek, csak fele volt a halálozási ráta, mint azoknak a férfiaknak a körében, akik csak havonta egyszer, vagy annál is ritkábban éltek szexuális életet.

Tehát, amikor a férfiak szex-centrikusságára gondolunk, az evolúciós pszichológia megállapításai mellé (mely szerint a férfi szent kötelessége, hogy minél több nőt termékenyítsen meg), felsorakoztathatjuk a legújabb kutatási eredményeket is, melyek szerint a férfi azért szeretne több szexet, mert tovább akar élni…

Orvosi megfigyelések igazolják, hogy a szexuálisan aktív férfiak sokkal ritkábban influenzások, és a megfázásos megbetegedések is többnyire elkerülik őket.

Az orgazmus fájdalomcsillapító hatása már közismert, s talán az is, hogy egy-egy orgazmus valóságos hormonbombaként működik, sok tekintetben megújulást hozva a szervezet számára.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.