3 milliós ruhában parádézott Cannes-ban Liz Hurley

Ellepték a hírességek és a hozzájuk kapcsolódó kisebb-nagyobb botrányok Cannes-t. Van, aki ruhája, terhessége, italozásai vagy szerelmi csalódása miatt kerül címlapokra. A hatvanadik, jubileumi filmfesztivál érdekessége, hogy 19 év után ismét jelöltek magyar filmet a fődíjra.

Óriási érdeklődés övezi a 60. Cannes-i Filmfesztivált, amit szerdán este nyitottak meg a tengerparti francia városban. 19 év után újra szerepel magyar film a versenyprogramban. Tarr Béla: A londoni férfi című alkotása vívta ki magának a helyet a legjobb művek között. A magyar alkotást május 23-án szerdán mutatják be a nagyközönségnek.

Az idei fesztiválon számos híresség is tiszteletét teszi, akik nem fogják vissza magukat. Liz Hurley már a megnyitóra 3 millió forintos piros Valentino ruhában és 400 milliós Chopard gyémántokkal érkezett, a rossznyelvek szerint mással nem tud kitűnni. Persze nem ő az egyetlen, aki az érdeklődés középpontjába került.
Eva Herzigova első ízben jelent meg nagy hassal, de ettől még nem fogta vissza az alkoholfogyasztást, állítólag bánatában iszik, hogy gyermeke apja nem akarja feleségül venni. Jude Law–nak egy józan pillanata sincs, és ilyenkor mindenkivel kikezd. Norah Jones-t is megfogdosta – mesélte el egy bennfentes a New York Postnak. Minnie Driver pedig elsírta magát már a bevonulásnál, hiszen vőlegénye Chris Angel a napokban hagyta el Cameron Diazért.

Baku György

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.